Leveringsomkostninger

 

Levering med Danske Fragtmænd
Samlet køb Fragtpris pr. ordre
0 - 1.999,- 49,-
Over kr. 2.000,- -  0,-
   
Afhentning i en af butikkerne tilknyttet (se nedenfor)
Alle ordrer 0,-

 

 


Leveringsbetingelser

1855 Cru A/S leverer med Danske Fragtmænd fra hverdag til hverdag i hele Danmark. Har vi din ordre inden kl. 10.00 og har registreret betaling for de bestilte vine, vil du kunne modtage dine vine allerede næste hverdag. Ikke brolagte øer har en ekstra dags leveringstid. Du kan naturligvis også vælge en hvilken som helst anden leveringsdato. Dette skal gøres inden du afslutter din samlede bestilling.

Skulle du ikke være hjemme har du mulighed for i ”bemærkninger til levering” at give fragtmanden tilladelse til at stille leverancen på et angivet sted på adressen f.eks. i garage eller i carport. BEMÆRK: hvis du vælger, at varen må sættes, uden at du er hjemme, overgår ansvaret for varen til dig, når de sættes, dér hvor du har bedt om det.

Skal vinen leveres til en etageejendom leverer Danske Fragtmænd kun til hoveddør. Ønskes der levering til etagen, skal du skrive i feltet ”bemærkning til levering” at ”vinen skal bæres op”. Hvis du vil kontaktes af Danske Fragtmænd inden levering, kan du ligeledes skrive i feltet ”bemærkninger til levering” at chaufføren bedes ringe inden levering på dit telefonnr. Husk at opfylde dit telefonnummer i feltet ”bemærkninger til levering” inden du godkender ordren.

Afhentning

Du har også mulighed for at afhente dine bestilte vine hos en af 1855 Cru A/S’s forhandlere. Vær opmærksom på at du skal klikke på hvilken forhandler, du ønsker at afhente hos inden du afslutter og godkender din ordre. Ligeledes skal du være opmærksom på ekspeditionstiden typisk vil være 5-8 hverdage.