Om 1855cru.dk

Om 1855 Cru 

Det 100% dansk-ejede selskab 1855 Cru A/S er etableret i 2012 af nogle af Danmarks dygtigste og mest velrespekterede selvstændige vinhandlere, der alle har et højt fagligt niveau og et stort produktkendskab.

Formålet med vinhandlernes samarbejde omkring 1855 Cru A/S, er et fælles ønske om at tilføre deres butikker et attraktivt produktsortiment, i "en primeur vine" og Grand Cru Classé vine fra Bordeauxregionen. 

Det kræver mange ressourcer, og en vis økonomisk styrke, at "handle" disse vine på bordeauxmarkedet, således at vinene kan udbydes lokalt hos landets vinhandlere til konkurrencedygtige priser. Markedet er meget specialiseret, og kræver en konstant overvågning og en høj kompetence. 

For dig som forbruger betyder det, at du får adgang til at købe de store Bordeaux-vine med markedets laveste håndteringsudgift, og håndtering på det fagligt højest tænkelige niveau.

Hvad enten du er privat bordeaux-fan, der bare elsker at nyde disse vine, eller du er investor, som køber "fine wine" for at få en høj forrentning af dine sparepenge, så vil vi betjene dig på professionel vis.

Kontakt os

  • CVR nr.: 34 47 19 83
  • Lollands Bank
    6520 - 2670509
  • Etableret 1. april 2012

Mød vores medarbejdere

Ole Andreasen

Salg & indkøb

Peter Ærensgaard

Salg

Jonas Arild

Indkøb & Marketing

Susanne Ehlers

Bogholderi

Kim Czernek

Lager

Simon Jensen

Salgselev

Egon Hansen

Vicevært & Lager

Mads Rasmusen

Lager