Bordeaux klubben vilkår

Hvad er Bordeaux-klubben?

Bordeaux-klubben er for dig der er passioneret omkring de gode vine fra Bordeaux. Som medlem af Bordeaux-klubben får du adgang til hele Bordeaux-universet på 1855cru.dk. Du får adgang til en masse gode artikler og indhold fra vores Bordeaux-eksperter.

Som medlem af klubben får du også en række fordele, både når du handler på 1855cru.dk og hos de butikker der er tilknyttet. Du får tilsendt eksklusive medlemstilbud, optjener bonus på dine køb og bliver inviteret til særlige events kun for Bordeaux-klubbens medlemmer. Normalt sælger vi de fleste af vores vine i hele kasser, men medlemmer af Bordeaux-klubben har mulighed for at købe alle vine som enkeltflasker.

Hvis du er interesseret i En Primeur-vine, vil det også glæde dig, at medlemmer af Bordeaux-klubben har mulighed for gratis opbevaring af En Primeur-vine købt hos 1855 Cru A/S. Vinene opbevares på vores klimaregulerede opbevaringslager.

1855 Cru A/S ejes af nogle af Danmarks bedste selvstændige vinhandlere, og hos dem får du også ekstra fordele når du er medlem af Bordeaux-klubben. På listen over butikker, kan du se hvad du får af fordele hos den enkelte vinhandler.

Det koster ikke noget at være medlem af Bordeaux-klubben. Tværtimod kan du benytte din optjente bonus som rabat når du handler på 1855cru.dk, og få glæde af de stærke medlemsfordele.

Dine fordele som medlem af Bordeaux-klubben

 • Optjen 1% bonus på alle dine køb på 1855cru.dk*, som kan bruges som rabat på din næste ordre.

 • Særlige tilbud kun for medlemmer af Bordeaux-klubben

 • Få først besked når der kommer nye kommissionsvine til salg

 • Mulighed for at købe alle vine som enkeltflasker

 • Gratis opbevaring af vine købt hos 1855 Cru A/S

 • Fri entré til det årlige Open Day arrangement hos 1855 Cru A/S

 • Invitation til events og smagninger forbeholdt medlemmer

 • Særlige fordele hos butikker tilknyttet 1855 Cru A/S

 • Login til medlemsområde, hvor du kan se dine tidligere køb, bonussaldo, opbevarede vine og opdatere dine oplysninger og interesser.

 • Adgang til eksklusivt indhold på 1855cru.dk

  * gælder ikke kommissionsvine og En Primeur

Vilkår for Bordeauxklubben

Generelt

Bordeaux-klubben er en kundeklub og et loyalitetsprogram der drives af 1855 Cru A/S, Narvikvej 7-9, 4900 Nakskov.

Du kan blive medlem af Bordeaux-klubben ved at melde dig ind via formularen på 1855cru.dk. Det er gratis at blive medlem. I forbindelse med din tilmelding, skal du give dit samtykke til medlemsvilkårene for Bordeauxklubben. Du skal være fyldt 18 år og have en gyldig e-mailadresse, for at være medlem.

Når du har meldt dig ind i Bordeaux-klubben, sender vi en velkomstmail til dig, med et link til din medlemsprofil, hvor du kan opdatere dine oplysninger når du ønsker det. Når du har modtaget velkomst-mailen har du adgang til alle dine fordele.

Handelsbetingelser for medlemmer af Bordeauxklubben

Når du handler på 1855cru.dk, finder vores almindelige handelsbetingelser anvendelse sammen med disse Vilkår.

Bonusopsparing

Medlemmer af Bordeaux-klubben optjener bonus på alle køb foretaget på 1855cru.dk, undtaget En Primeur og Kommissionsvine. Den optjente bonus beregnes som 1% af købesummen, ekskl. fragtomkostninger. Når dit køb er gennemført, kan bonus benyttes som rabat ved dit næste køb på 1855cru.dk.

Særlige betingelser for bonusopsparing

 • Du kan se din opsparede bonus i de nyhedsbreve du modtager fra Bordeaux-klubben, samt på din medlemsside.

 • Det er ikke et krav for optjening og indløsning af bonusrabat er, at du er tilmeldt Bordeaux-klubbens nyhedsbrev, men vi anbefaler det, for at sikre at du får den bedste oplevelse, og ikke går glip af dine medlemsfordele.

 • Framelder du dig Bordeaux-klubben bortfalder din opsparede bonus.

 • Den opsparede bonus udløber 12 måneder efter den er optjent. Når du benytter dele af din bonusopsparing, vil det altid være den ældste bonus du benytter først.

 • Bonus fra flere medlemskonti kan ikke kombineres.

 • Den opsparede bonus kan kun benyttes som rabat ved køb på 1855cru.dk og kan ikke udbetales, heller ikke ved Bordeauxklubbens ophør, eller ved en medlems udmeldelse eller eksklusion.

 • Hvis du annullerer en ordre, eller returnerer en eller flere varer fra din ordre, vil en evt. benyttet bonus blive fratrukket dit køb, samt opsparet bonus blive tilbageført.

Adgangskoder og kontoadgang

Oprettelsen af et medlemskab af Bordeaux-klubben er personligt og det er vigtigt, at du behandler dine medlemsoplysninger, herunder adgangskode fortroligt for at bevare kontrollen og undgå uberettiget adgang og udnyttelse af dit medlemskab og kontooplysninger. Du bør således ikke afsløre adgangskode eller detaljer om kontoen over for andre. Du er som medlem ansvarlig for nøjagtigheden og opdateringen af de oplysninger, du giver os om din konto.

Registrering, brug og beskyttelse af dine data

Det er 1855 Cru A/S der er dataansvarlig for dine personoplysninger. Når du tilmelder dig Bordeaux-klubben accepterer du at vi registrerer og behandler personoplysninger om dig med henblik på at administrere dit medlemskab, kommunikation mv.

For at kunne kommunikere med dig om dit medlemsskab, samt give dig en personligt tilpasset oplevelse på din medlemsside og på 1855cru.dk, registrerer vi en række oplysninger der knyttes til din medlemsprofil. Vi behandler følgende opæysninger om dig:

 • De oplysninger du afgiver, når du tilmelder dig til Bordeauxklubben, og når du opdaterer din profil, herunder navn, adresse, e-mail, telefonnummer, fødselsdato.

 • Oplysninger om dine køb hos 1855 Cru A/S, herunder på 1855cru.dk.

 • Oplysninger om optjent og benyttet bonus ved køb på 1855cru.dk.

 • Oplysninger om dine køb hos tilknyttede vinhandlere, hvis du anvender dit medlemsskab til at opnå fordele.

 • Oplysning om brug af andre medlemsfordele

 • Oplysninger om vine du har opbevaret hos 1855 Cru A/S

 • Oplysninger der indsamles, når du kommunikerer med os vedrørende dit medlemskab

Retsgrundlaget for vores behandling er vores aftale med dig om medlemskab, jf. databeskyttelses- forordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Når du er logget ind som medlem af Bordeaux-klubben på 1855cru.dk, bruger vi også ovenstående oplysninger til at skabe en personaliseret oplevelse, herunder prioriterede produktanbefalinger. Retsgrundlaget for vores behandling er vores legitime interesse i at give dig en relevant oplevelse på vores platforme, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Målrettet markedsføring og statistik

Hvis du har givet os dit samtykke, behandler vi personoplysninger tilknyttet din medlemskonto med det formål, at sende dig markedsføring og til profilering, så vi bedre kan målrette markedsføringen til dig og dine interesser.

Til ovennævnte formål behandler vi de oplysninger, der er nævnt ovenfor samt følgende oplysninger:

 • Oplysninger om, hvilke nyhedsbreve du åbner og klikker i, samt hvad du klikker på

 • Oplysninger om, hvilke sider du besøger på 1855cru.dk, når du er logget ind som medlem af Bordeaux-klubben, og hvilke produkter på webshoppen du klikker på og lægger i indkøbskurven.

 • Andre oplysninger, du giver os i forbindelse med dit medlemskab, f.eks. oplysninger om interesser, erhverv, boligtype samt oplysninger om dine præferencer

 • Produktanmeldelser eller anmeldelser af 1855 Cru A/S som du laver på 1855cru.dk

 • Oplysninger indsamlet via cookies, når du særskilt har samtykket til vores brug af cookies

Retsgrundlaget for vores behandling er dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Uanset om du måtte tilbagekalde et samtykke til markedsføring, benytter vi så længe du er medlem af Bordeaux-klubben alle dine oplysninger til intern statistik, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f. Formålet hermed er at udvikle og forbedre 1855 Cru A/S produkter og services.

Mistanke om misbrug

Bliver vi opmærksomme på, at et medlem er under 18 år, vil vi fjerne personen som medlem.
Ved mistanke om misbrug af medlemskab forbeholder vi os retten til at ekskludere det pågældende medlem fra klubben. I sådan et tilfælde vil alt ubrugt bonusopsparing ligeledes blive slettet.

Opbevaring, udmelding og sletning

Vi gemmer dine oplysninger så længe, du er medlem af Bordeaux-klubben. Ved udmelding af Bordeaux-klubben, vil din adgang til din medlemsside blive lukket med det samme. Vi sender dig en bekræftelse på din udmelding, og du vil herefter ikke modtage nogen kommunikation fra os.
Vi stopper ligeledes med at behandle dine oplysninger i markedsføringsmæssig sammenhæng. Vi sletter først dine oplysninger endeligt efter 30 dage, så vi kan hjælpe dig og genskabe din profil, hvis du har meldt dig ud ved en fejl.

De personoplysninger, der indgår på fakturaer udstedt til dig i forbindelse med køb på 1855cru.dk, opbevarer vi i 5 år efter dit køb.

Når du bliver meldt ud af Bordeaux-klubben bortfalder din opsparede bonus, samt alle dine medlemsfordele.

Du melder dig ud af Bordeaux-klubben enten fra din medlemsside eller i bunden af en af de nyhedsmails vi har sendt til dig. Du kan også kontakte os på telefon 54 92 18 55 eller info@1855cru.dk.

Eksterne samarbejdspartnere

Dine oplysninger overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af 1855cru.dk og Bordeaux-klubben, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markeds- føring, herunder retargeting, samt til at håndtere din optjening og brug af bonus.

Disse virksomheder er databehandlere og må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af deres aftale med os, og skal behandle oplysningerne fortroligt, jf. vores databehandleraftaler med samarbejdspartnerne.

Dine rettigheder

Du har altid ret til og mulighed for at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du har også altid mulighed for at bede os om at rette eller slette dine oplysninger, hvis de ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante. I det tilfælde skal du henvende dig til 1855 Cru A/S på info@1855cru. dk. Det er også her du skal henvende dig, hvis du vil gøre brug af din ret til at få en udleveret dine oplysninger (dataportabilitet), du ønsker at gøre brug af din ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger til kun at bestå af opbevaring, eller hvis du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger til markedsføring. Bemærk, at hvis du beder os om at slette dine oplysninger, vil det betyde, at du bliver meldt ud af Bordeaux-klubben.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, du har givet os til behandling af dine personoplysninger ved at melde dig ud af Bordeaux-klubben, enten fra din medlemsside eller i bunden af en af de nyhedsmails vi har sendt til dig.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækning. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, tlf. 33193200 eller på dt@datatilsynet.dk.

Ændringer i vilkårene

1855 Cru A/S forbeholder sig ret til uden videre at ændre fordelsprogrammets vilkår og til helt at stoppe Bordeaux-klubben, herunder også ændre i vores behandling af personoplysninger for at sikre dine data, hvis det måtte blive nødvendigt. Væsentlige ændringer eller ophør af Bordeaux-klubben vil blive meddelt skriftligt på e-mail med 1 måneds varsel. 1855 Cru A/S betragter ændringer som godkendt af dig, hvis du fortsætter med at bruge Bordeaux-klubben efter ændringen er trådt i kraft.

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem eller ikke kan acceptere de ændringer i vilkårene, vi måtte foretage, kan du altid melde dig ud af Bordeaux-klubben. Det kan du gøre ved at klikke på linket nederst i en email fra Bordeaux-klubben, eller på din medlemsside. Du mister ved din udmelding alle medlemsfordele.

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger ved din medlemsprofil, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan enten skrive til os på adressen 1855 Cru A/S, Narvikvej 7-9, 4900 Nakskov eller kontakte os på telefon 54 92 18 55 eller e-mail info@1855cru.dk.

Klage til tilsynsmyndighed

Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til det danske Datatilsyn.

Ønsker du at klage over en vare eller ydelse, som du har købt hos os, opfordrer vi dig til at kontakte os skriftligt, hvorefter vi vil behandle din klage. En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgi- ves til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus her.

Forbrugere med bopæl i et andet EU-land kan også klage via EU kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse info@1855cru.dk.

Lovvalg

Vilkårene reguleres og fortolkes i henhold til dansk lovgivning. Disse betingelser vil ikke begrænse eventuelle forbrugerrettigheder, du måtte have i henhold til ufravigelige love i Danmark eller dit bopælsland.