Salg af investeringsvine

Vi hjælper med salget af dine investeringsvine…

I 1855 Cru A/S er vi dig behjælpelig med at sælge dine investeringsvine, ligesom vi gerne vil sørge for salg af andre vine, som du måtte have i din kælder.


Salg via Liv-Ex (Vinbørsen i London)

Som en af de meget få danske forhandlere af Fine Wine er vi koblet op på vinbørsen i London (Liv-Ex), hvorfra vi har mulighed for at omsætte dine vine til dagsaktuelle kurser.


Vi giver et estimat

Når du ønsker at sælge dine vine, giver vi dig et estimat på, hvad du kan forvente at få for dine vine, inden vi lægger dem ud til salg. Du skal acceptere vores handelsbetingelser (formidlingsaftalen) på skrift, og vinene skal være indleveret på vort centrale lager, inden vi foretager salget.

Vinens beskaffenhed

Vi kan udelukkende formidle salg af vine i perfekt stand. Det vil sige, at vinen skal være i original trækasse, som er i god stand. Selve vinens stand i flasken skal være optimal i forhold til alderen (stand A), og prop, lukning og folie på flaskens hals må ikke være beskadiget. Ligeledes skal etiketter være ubeskadigede og rene. Vi modtager ikke vine med asiatiske, amerikanske eller ”ikke EU”-afgiftsmærkater eller andre former for forhandler/vinhandler mærkater.

Stykstørrelser

Vi kan udelukkende formidle salg af vine i originale kasser.

Indlevering af din vin

Du skal selv sørge for indlevering af vinen til os inden for 14 dage efter underskreven salgsaftale. Ved ankomsten til vort lager vil vinen blive tjekket for at synliggøre, at beskaffenheden er i overensstemmelse med ovennævnte betingelser/krav til vinen.

Provision og gebyrer

1855 Cru A/S beregner sig en provision på 4,75% af vinens salgspris. Hertil skal lægges faktiske udgifter til transport til køber (Liv-Ex).

Til ovennævnte provision skal endvidere lægges et fast håndteringsgebyr på kr. 75,- pr. enhed (kasse)

Afregning

Du modtager afregning fra 1855 Cru A/S umiddelbart efter, at vi har modtager betaling fra køber. Der kan gå op til 60 dage fra indlevering af vinen.

Sig til, hvis vi skal sende dig vores formidlingsaftale til gennemsyn.

 

Salg af kommissionsvine

Kommisionsvine er vine, som vi sælger på vegne af vore kunder og/eller aktionærer (professionelle danske vinhandlere). Det er vine, som er blevet gennemgået og godkendt af os ved indlevering, og som nu ligger på vort eget klimaregulerede lager. De fleste af disse vine har aldrig nogensinde forladt vort lager siden hjemkomsten fra Bordeaux, men ejes blot af kunder og/eller aktionærer.

Hvis du selv har vine, som du ønsker at sælge, kan du sende os en mail på info@1855cru.dk hvorefter vi kan give dig en forhåndsvurdering. Vinene skal du så efterfølgende indleverer hos os til gennemgang inden de kan lægges ud til salg. 

Vi kan udelukkende formidle salg af vine i originale kasser.