Opbevaring af vine

Vi hjælper med vinopbevaring.

I 1855 Cru A/S tilbyder vi at opbevare dine investeringsvine, som du har indkøbt via 1855 Cru A/S, på vort centrale lager under de bedst tænkelige klimatiske forhold.

Prisen er 1,50 kr. pr. flaske pr. måned excl. moms. 

Er du medlem af Bordeaux Klubben, kan du gratis få opbevaret de vine, du har købt hos os. Du kan læse meget mere om Bordeaux Klubben lige her.

Løbetid

Lejeaftaler indgås for minimum 1 år. Herefter er der 3 måneders opsigelsesvarsel. 

Priser, gebyrer og betaling

I forbindelse med indlevering af flasker til opbevaring betaler du kr. 50,00 excl. moms pr. ks. for indlevering, gennemgang af vinen og kassens stand, fotografering samt udstedelse af behørig dokumentation herfor. Dette gebyr beregnes ikke i forbindelse med opbevaring af vine, som du har erhvervet gennem os, og som vi har modtaget direkte fra slottet.

Lejen forudbetales i først omgang for min. 1 år, og derefter for 6 måneder fortløbende.

Forsikring

De fleste private personer er normalt dækket via egen indboforsikring. Vi opfordrer til, at du får dit forsikringsselskab til at sende en skriftlig anerkendelse af, at vinen opbevares på vort centrale lager.

Vi opfordrer endvidere til, at du undersøger, om dit forsikringsselskab opfatter investeringsvine som særligt indbo, da dette forhold kan reducere en evt. erstatning, såfremt det ikke er oplyst over for forsikringsselskabet.

Sig til, hvis vi skal sende dig vores opbevaringsaftale til gennemsyn.