Dahl's Vinhandel

Inde midt i Viborg få skridt fra domkirkeklokkernes ringen emmer latinerkvarteret af svundne tider. Her ligger byens ældste butik, og gågadehistorien er bestemt ikke at tage fejl af. Navnet er Dahls Vinhandel og således har det lydt i snart 40 år. Købmandsforretningen opstod i tidernes morgen i 1807, og siden dengang har der stået vin på hylderne. I 1984 overtog Peter Dahl det 40-årige gamle livsværk fra Jørgen og Erna Christensen og gjorde det til sit eget. Med visdom og passion sagde han bevidst farvel til kolonial, tog initiativet og satte alle sejl ind på et imponerende sortiment af vin fra de største vinlande i Europa og den nye verden. 

I dag er butikken og samlingen vokset til et unikt univers. Peters store passion er vine fra Toscana, Piemonte, Rioja, Ribera del Duero, Bourgogne og Californien. Hjertebarnet er dog Bordeaux, og derfor var det helt oplagt, at butikken i Viborg skulle være en del af 1855 Cru. 

Butikken har et stort udvalg af Bordeauxvine og personalet er altid glade for at formidle om rødvinens mekka, når døren åbnes fra Sct. Mathiasgade 76. Her mødes man straks af et virvar af indbydende sanseoplevelser, der stadig vækker nostalgien til live. Til duften af nymalet kaffe og lyden af møllernes omdrejninger mødes øjet af tusinde vine fra hele kloden, mens man varmt modtages af smilet på nogle af byens mest erfarende ekspedienter. Det bliver til flere tusinde varenumre og ikke mindst det samme antal historier, som fortjener at blive fortalt. Traditioner danner rammen, og nøgleordene er sømmet fast. ”Service” og ”varekundskab” præger hver enkelte betjening, og det er netop det, som gør det til en vinhandel – til Dahls Vinhandel.

 

Bordeaux klubben medlemsfordele

Medlemmer af Bordeaux Klubben får hos Dahl's Vinhandel:

  • Skarpe priser på 1855cru.dk og i Dahls Vinhandel
  • Invitation til Bordeaux-aften kun for medlemmer
  • Særlige tilbud kun for medlemmer af Bordeaux Klubben

Find vej

Adresse

Sct. Mathiasgade 76, 8800 Viborg

Telefon

86 62 00 74

hjemmeside

www.dahlsvinhandel.dk

E-mail:

info@dahlsvinhandel.dk